Редактор: Юлия Георгиева e-mail: [email protected]кадър Нова твМного е добре да има

...
Редактор: Юлия Георгиева e-mail: julia_georgieva_petel.bg@abv.bgкадър Нова твМного е добре да има
Коментари Харесай

Хората от Факултета: Министърът да дойде и да ни оправи заплатите, че са много мижави

Редактор: Юлия Георгиева 

e-mail: [email protected]

кадър Нова тв

Много е добре да има министър по ромските въпроси, с цел да оказва помощ, да няма кавги, да има човек, който да ни пази и да ни упъти. Нас единствено ни тъпчат, отвред сме притиснати. Това разяснява гражданин на столичния квартал " Факултета " пред камерата на Нова тв по отношение на идята на Слави Трифонов да има обособен министър по ромските въпроси.

Ако пристигна тук министъра, ще му кажа да има работа и хубави заплати. То какви са тия мижави заплати!? Ние работим за стотинки. Проблемът е до парата. Парата прави индивида. То в случай че ще е по този начин, по-добре да стоим у дома, вместо за стотинки, добави индивидът.

Ако министърът пристигна, ще му кажа да ни оправи заплатите. Какви са тия 600 лв.? Че ние работим цялостен месец за тях, а може ли да изкараш цялостен месец с тези пари, това обикновено ли е!? Трябва да ни се обърне внимание, удостовери и различен гражданин на квартала.

Слави Трифонов е рационален човек и щом е решил, че би трябвало да имаме обособен министър, значи по този начин би трябвало да бъде, разяснява различен човек.

Бихме помолили министъра да обезпечи жилища за живеене на най-бедните роми, тъй като те в действителност няма къде да живеят. Те по тази причина вършат гета. Второто е, да се обърне внимение на родителите да учат децата си. Нека министъра да пристигна във " Факултета " и да види какъв ни е живота, уточни млад мъж.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР